Grija față de noi înșine: pe ON sau pe OFF?

Live realizat de Psiholog Gabriela Gherguț și Psiholog Rodica Afrăsinei

În cadrul intervenției live, psihologii de la PsyLife, Gabriela Gherguț și Rodica Afrăsinei discută și despre cum putem vedea grija față de noi înșine:
- ca o nevoie umană non-negociabilă
- ca o serie de activități personalizate
- ca o conștientizare a barierelor personale
- ca o parte activă și constantă a vieții.

Joi, 30 septembrie 2021, ora 19:00, online.

Cui îi este dedicat acest live?
Ție,
- celui care ești prins în munca de zi cu zi și uiți să ai grijă și de tine,
- celui care nu știi ce ar trebui să însemne exact grija față de tine însuți
- celui care îți dorești să fii prezent în viața ta
- celui care vrei să devii, alături de cei dragi, omul de care îți plăcea cel mai mult.

Despre Psiholog Gabriela Gherguț și Psiholog Rodica Afrăsinei
Echipa PsyLife este compusă din consilieri și psihoterapeuți care, împreună, își doresc să contribuie la starea de bine a clienților lor și a comunităților din care fac parte, sub managerierea co-fondatorilor psiholog dr. Raluca Anton și psiholog dr. Adela Moldovan.

Psiholog Gabriela Gherguț
Gabriela a crezut mereu că oamenii sunt în esență buni, că în spatele greșelilor se află o poveste și crede că fiecare are un potențial pe care trebuie să îl exploreze. Încearcă să-i privească pe cei de lângă ea ca pe ființe complexe, fiecare cu experiențe de viață diferite și caută să le înțeleagă și să le valorifice unicitatea. De aici pornește și pasiunea sa pentru psihologie și interesul de a lucra alături de copii, adolescenți și familiile acestora. O dezvoltare sănătoasă pornește încă din copilărie, iar adulții trebuie să învețe cum să fie alături de ei atât în copilărie, cât și în perioada adolescenței, fizic și psihic. Gabriela a început prin a face voluntariat cu copiii, iar acum se bucură că poate să îi ajute și să le fie alături în dezvoltarea socio-emoțională. De asemenea, își dedică timpul și consilierii în carieră. Articole din aria psihologiei scrise de Gabriela pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro, www.parentool.ro.

Psiholog Rodica Afrăsinei
Rodica a considerat mereu că fiecare dintre noi are nevoie să se uite la propria persoană și la cei apropiați pentru a găsi acele pârghii care să ne dea putere, încredere, răbdare și îngăduință. Atenția la ce se întâmplă cu noi și cu cei din jurul nostru ne ghidează și ne aduc un plus în relațiile pe care le avem, în traseul profesional, valorile pe care le fructificăm și în lucrurile cu care ne identificăm. Rodica încearcă să ajungă la oameni și la poveștile lor de viață având ca sprijin și înțelepciunea cărților. Munca din proiectele de voluntariat cu tinerii îi oferă un suport în abordarea problemelor din mai multe perspective. Vine în ajutorul tinerilor și adolescenților cu dificultăți în construirea carierei, îi ajută pe aceștia în dezvoltarea de resurse pentru adaptarea la stres și a experiențelor cu sens.
Articole din aria psihologiei scrise de Rodica pot fi regăsite pe www.psylife.ro, www.alistmagazine.ro, www.parentool.ro.
NE VEDEM JOI, ONLINE!

DISTRIBUIE