Despre noi

PsyLife Clinic a luat ființă în 2013, propunându-și de la început să reunească specialiști în diverse domenii și să ofere clienților servicii psihologice de calitate. De-a lungul anilor, am luat diverse forme și am avut momente de odihnă, ne-am transformat și am evoluat în diverse moduri. Experiența ultimilor ani ne-a condus prin diverse etape ale dezvoltării. Componența echipei PsyLife s-a schimbat de-a lungul anilor, însă ceva a călătorit cu noi în toată această perioadă, dincolo de numele și chipurile specifice ale celor care compun PsyLife: convingerea că mereu mai e ceva de învățat și că secretul profesionalismului este învățarea continuă. La PsyLife vă oferim servicii validate științific, cu intervenții care să vă ajute să creșteți și să vă dezvoltați atât individual, cât și în comunitatea din care faceți parte, cu scopul de a avea, în primul rând, relații semnificative cu cei din jur.

PsyLife are sub cupola ei un grup de psihoterapeuți și consilieri uniți de o valoare comună: convingerea că psihoterapia și consilierea se întâmplă într-un spațiu relațional aparte și că ceea ce punem acolo noi, terapeuții și consilierii, poate susține sau îngreuna procesul de schimbare și creștere al clienților noștri. De aceea, învățăm continuu, lucrăm în primul rând la noi, ne perfecționăm și ne formăm în abordări diverse pentru a putea oferi clienților noștri toată susținerea de care au nevoie. Membrii echipei noastre au formări în terapie cognitiv-comportamentală, terapie relațională Imago, terapie rațional-emotivă și comportamentală, terapie sistemică de familie, formări specifice pe atașament, traumă, consiliere vocațională etc. Echipa PsyLife se reunește periodic în sesiuni de supervizare, intervizare și ateliere specifice de lucru, menite toate să susțină procesul de dezvoltare continuă al terapeuților și consilierilor noștri pentru a putea oferi servicii de calitate și profesionalism celor ce ne calcă pragul.

Astfel, venim în întâmpinarea nevoilor celor din jurul nostru, a cuplurilor și a familiilor care trec, pe parcursul vieții, prin diverse perioade intense din punct de vedere emoțional, fie că este vorba despre creșterea unui copil, de cunoașterea propriei persoane și depășirea unor momente dificile de-a lungul existenței, de căutarea abilităților proprii pentru dezvoltarea profesională, de momente dificile în cuplu sau de etape grele prin care trece o familie (un diagnostic grav, o pierdere, un divorț). În aceste contexte, venim în întâmpinarea voastră cu sesiuni de consiliere individuală și/sau de grup și sesiuni de psihoterapie oferite de psihologii și consilierii noștri, în funcție de specializările pe care aceștia le au.

În plus, ne dorim să vă fim alături pentru a vă dezvolta abilitățile de comunicare, de relaționare și de adaptare emoțională la diverse evenimente sau contexte de viață. Cunoașterea propriei persoane este unul dintre cele mai relevante aspecte ale sănătății emoționale. Pentru astfel de nevoi vă propunem, din când în când, evenimente educaționale, ateliere și grupuri pe variate tematici din domeniul