Echipa Psylife

Comunitatea de specialiști cu dorințe comune: siguranță emoțională, sănătate relațională, conștientizarea mecanismelor de apărare și utilizarea conștientă a lor

Raluca si Adela

Psiholog Dr. Adela Moldovan

Managing Partner Psylife

Este psihoterapeut specialist cu formări în diverse forme de intervenție terapeutică (terapie cognitiv comportamentală, terapie relațională Imago, terapia centrată pe scheme), formator și supervizor în psihoterapie. Adela este extrem de pasionată de dinamicile relaționale, motiv pentru care o bună parte din activitatea ei este focalizată pe terapia de cuplu. Desigur, pe parcursul celor 15 ani de practică privată și-a dezvoltat o serie de abilități în munca individuală cu cazuri complexe, cu povești de viață traumatice, fiind alături de clienții ei în demersul vindecării emoționale și în redobândirea funcționalității vieții de zi cu zi, pornind mereu de la premisa că relațiile sănătoase sunt cele care pot face diferența în tot acest proces.

PsyLife Clinic este o echipă de psihoterapeuți și consilieri uniți de o valoare comună: convingerea că psihoterapia și consilierea se întâmplă într-un spațiu relațional aparte și că ceea ce punem acolo noi, terapeuții și consilierii, poate susține sau îngreuna procesul de schimbare și creștere al clienților noștri. De aceea, învățăm continuu, lucrăm în primul rând la noi, ne perfecționăm și ne formăm în abordări diverse pentru a putea oferi clienților noștri toată susținerea de care au nevoie.

Echipa PsyLife este compusă din consilieri și psihoterapeuți care, împreună, își doresc să contribuie la starea de bine a clienților lor și a comunităților din care fac parte

Maria Zangăr (Coșuțiu)

Maria Zangăr (Coșuțiu)

Terapie de cuplu | Consiliere individuală | Consiliere de familie

Maria este psihoterapeut cu formare în Terapia Sistemică, realizată în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și terapeut în formare pe Terapia relațională IMAGO, desfășurată prin Academia de Terapie IMAGO, din România. A studiat psihologia, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, în cadrul Universității Babeș- Bolyai, din Cluj-Napoca, urmată de masteratul de Consiliere Psihologică și Intervenții în Dezvoltarea Umană. În prezent, urmează cursurile de formare ale masteratului de Consiliere pastorală și asistență psihosocială, ale Facultății de Teologie Ortodoxă, Cluj-Napoca.
În munca sa, aspectele pe care le abordează frecvent sunt acelea legate de nevoile umane, autenticitate, integrarea cu sens a poveștii de viață, înțelegerea propriilor emoții și reglajul emoțional. Expertiza ei se concentrează în jurul anxietății și depresiei, precum și în jurul perfecționismului, a relațiilor de cuplu și a dinamicilor de familie.
Misiunea Mariei constă în însoțirea oamenilor de diverse vârste în drumurile pe care ei au pornit, ori pe căile pe care s-au împotmolit.
Articolele de psihologie scrise de Maria pot fi citite aici: A’List Magazine, PsyLife. Evenimentele la care a luat parte în calitate de speaker, ca reprezentant al domeniului psihologiei: Interviu Lookmedica „Depresia, o suferință care trebuie tratată” (emisiunea Abecedar medical), „Depresia la studenți- Cum pot trece peste problemele din viața de zi cu zi”, Workshop „Primește iubirea pe care ți-o dorești” (IMAGO), cu rol de asistent. Live cu și despre adolescenți – cu Prințesa Urbană (Ioana Chicet – Macoveiciuc), live-uri pentru comunitatea PsyLife. Maria a participat și la workshop-uri pentru educația sexuală a adolescenților, realizate prin Asociația Benefacto, conferința „Rabdă inimă și taci”, organizată de către Alianța pentru Mobilitate Socială.

Corina Petruț

Corina Petruț

Psihoterapie | Terapie de cuplu | Terapie individuală

Corina este psiholog și psihoterapeut autonom, acreditat la Colegiul Psihologilor din România, cu formare de bază în terapii cognitiv-comportamentale. În prezent urmează două formări: în terapie relațională IMAGO (desfășurată prin intermediul asociației Academia de Terapie IMAGO din România), specializarea fiind pe terapia de cuplu și o formare în terapie sistemică de familie (realizată prin intermediul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie).
A studiat psihologie la nivel licență în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației a universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și a terminat masterul cu specializarea Psihologie
Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie, în cadrul aceleiași facultăți.
Expertiza ei se concentrează pe procese de terapie de lungă durată axate pe gestionarea problemelor de anxietate, identificarea și setarea de limite personale, identificarea și exprimarea emoțiilor, depresie, doliu, divorț, somatizări la nivelul corpului, relație de cuplu și familie provenite din răni și traume emoționale.

Misiunea Corinei în terapie a devenit aceea de a-i ajuta pe oameni să descopere sursa dificultăților lor, pentru ca mai apoi să iși asume responsabilitatea de a achiziționa abilități și modalități funcționale de a gestiona problemele actuale de viață. Articolele de psihologie scrise de Corina pot fi citite aici: Pagina de Psihologie, PsyLife și A’List Magazine. De asemenea, o puteți asculta în podcastul “Să-ți fie bine cu tine” realizat în colaborarea dintre clinica PsyLife și Radio Cluj.
Evenimente la care a participat ca speaker și ca reprezentant al domeniului psihologiei sunt: Workshop-ul „Primește iubirea pe care ți-o dorești”, IMAGO, în rolul de asistent, Best Talk „Ieșirea din zona de confort. Cum facem față situațiilor necunoscute?”, Retreat to reconnect ediția 1 si 2, unde a realizat workshop-uri pe tematica înțelegerii vulnerabilității ca sursa a rezilienței, live-uri pentru comunitatea PsyLife.

Orsolya Szász

Orsolya Szász

Psiholog - Consiliere individuală | Dezvoltare personală | Consiliere de familie

Orsolya este psiholog și psihoterapeut cu formare în Psihoterapia de familie, psihopedagog
consilier dezvoltare personală și specialist resurse umane.
A studiat Psihologie si Psihopedagogie Specială, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai.
Pasiunea pentru psihologie provine din dorința de a contribui în comunitate, în schimbarea ei în mai bine și de a oferi suport acolo unde este nevoie. Orsolya crede că pentru a avea relații armonioase în multiplele roluri pe care ni le asumăm de-a lungul vieții, printre cele mai relevante aspecte este cunoașterea și acceptarea propriei persoane și a propriei povești de viață. Scopul ei este să ofere sprijin în tot acest proces de cunoaștere, precum și în identificarea și activarea resurselor personale care ajută la îmbunătățirea calității vieții și la gestionarea sănătoasă a situațiilor dificile.
Expertiza ei se concentrează pe gestionarea anxietății, atacurilor de panică, depresiei, stresului, burnoutui, gestionarea emoțiilor, dezvoltare personală, parenting.
Articolele de psihologie scrise de Szász Orsolya pot fi citite aici: PsyLife, iar ca publicații științifice: 2007 - dr. Ráduly Z. Éva, Apró Rozália, Orbán Orsolya: Eficiența utilizării ilustrațiilor complexe în recuperarea logopedică a persoanelor cu afazie în Erdélyi Pszichológiai Szemle (Transylvanian Journal of Psychology).

Mihaela Bercea

Mihaela Bercea

Terapie de cuplu | Consiliere în dezvoltare personală

Absolventă a Facultății de Psihologie si Stiințele Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Mihaela crede în puterea fiecăruia dintre noi de a aduce în viața noastră mai multă autenticitate, un scop personal și bucuria de a trăi.
Mihaela are o experiență de 20 de ani în Marea Britanie, în munca privind copiii și familiile provenite din medii devaforizate, protecția copilului și safeguarding. Își dorește ca misiunea sa să fie aceea de a dezvolta și a menține relațiile interumane sănătoase necesare unei dezvoltări holistice.
Mihaela lucrează într-un mediu multi-național si multi-cultural, este deschisă provocărilor și fascinată de oportunitatea de a lucra cu oamenii din diferite medii, de a învăța despre valorile si principiile după care își conduc viața, de a construi comunități și punți de legătură între aceștia.
Mihaela este terapeut de cuplu IMAGO, este pasionată să aducă o schimbare în sens pozitiv în viața celor din jur. Lucrează atât cu cupluri, cât și cu persoane individuale, oferind consiliere psihologică atât în română, cât și în engleză.

Andrada Alb

Andrada Alb

Psihoterapeut-Psihoterapeut de familie si individuală- Consilier in dezvoltare personal - Consilier vocational

Andrada este psihoterapeut de familie și consilier vocațional cu formare în Psihoterapia Familiei si Teoria Cognitiv Comportamentală, la care se adaugă Consilier în Dezvoltare Personală și Formator de Formatori.
A studiat Psihologie, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, urmată de masterat în cadrul specializării Consiliere și Intervenție Psihologică în Dezvoltarea Umană.
Andrada dintotdeauna a considerat ființa umană ca fiind cea mai complexă și interesantă formă de existență. Ca urmare, interesul ei sporit față de om a determinat-o să studieze psihologia, urmând apoi să aprofundeze aceste cunoștințe mergând către domeniul consilierii cu focus către copii, adolescenți și dinamicile familiale în care aceștia trăiesc. Andrada lucrează zilnic cu copii, adolescenți și părinții acestora, considerând că o formă de terapie care integrează familia are un impact semnificativ mai mare pe termen lung. Vede atașamentul ca fiind piatra de temelie în clădirea relațiilor sănătoase, astfel că abordează cele 2 subiecte nedespărțite (atașament și relații) în procesul terapeutic și consideră că niciodată nu e prea târziu să facem o schimbare pentru propria dezvoltare.
Articolele de psihologie scrise de Andrada pot fi citite aici: PsyLife, Parentool, iar printre altele, în calitate de speaker ca reprezentant al domeniului psihologiei a realizat live-uri pentru comunitatea PsyLife.

Rodica Afrăsinei

Rodica Afrăsinei

Psihoterapeut

Rodica este psiholog, cu o formare în psihoterapia familiei în cadrul Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie și folosește în practica ei resurse din orientarea relațională, somatică și din terapia schemelor. Lucrează cu adolescenți și adulți și îi însoțește în călătoria de reconectare cu sinele. Îi sprijină pe oamenii care îi trec pragul în varii dificultăți: imagine corporală, anxietăți și depresie, abuz și setarea limitelor, acomodarea în rolul de părinte, relații de cuplu, de prietenie și cele cu familia. Are, de asemenea, experiență de lucru cu orientarea în carieră și contextele de performanță. Își ghidează practica după două valori: blândețea și asumarea responsabilității. Știe, atât ca specialist, cât și din propriile explorări, că fiind activ implicați în propriul proces de vindecare, putem face o schimbare în propria viață și în relații.

Raluca Igna

Raluca Igna

Psiholog Dr. – Consiliere și psihoterapie individuală și de familie - online pentru comunitatea PsyLife

Este psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv-comportamentală și terapia rațional-emotivă și comportamentală și, ulterior, cu formări complementare, alături de specialiști internaționali, pe atașament și traumă. A început în 2007 să lucreze cu familii și copii pe anxietate, depresie și ADHD, observând îndeaproape dinamica acestor familii în cadrul spitalului de psihiatrie infantilă. Concomitent, s-a focalizat pe durerea cronică și efectul pe care aceasta, alături de emoții, o are asupra calității vieții. A continuat aprofundarea relației mamă-copil în cadrul unui proiect pe depresia post-partum, precum și aprofundarea traumei la pacienții care urmau să aibă operații de reconstrucție în urma unor accidente sau boli, în cadrul departamentului de psihologie al Universității Milano-Bicocca. Experiențele pacienților cu care s-a întâlnit i-a adâncit convingerea că oriunde există durere și întuneric, există și speranță și lumină; și ca ființe umane, avem capacitatea de-a echilibra mereu durerea cu acțiuni înspre starea de bine. În prezent, activitatea ei este centrată pe susținerea individului și a familiei, în procesul de conștientizare și transformare a stărilor care blochează crearea siguranței emoționale pentru ei și pentru copiii lor. Raluca face consiliere, în limba română, engleză si italiană, fizic în Oradea și online pentru comunitatea PsyLife.

Alina Băbășan

Alina Băbășan

Psiholog - Consiliere relațională | Consiliere în dezvoltare personală

Alina este absolventă a facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

A fost dintotdeauna pasionată de modul în care oamenii interacționează și modul lor de a comunica, astfel, de-a lungul carierei ei de peste 16 ani, a avut parte de experiențe diverse în domenii complementare psihologiei: este antreprenor în Resurse Umane, Coach certificat ICF, consilier dezvoltare personală acreditat și în prezent este terapeut în formare, în Terapia relațională IMAGO, desfășurată prin Academia de Terapie IMAGO din România.

Psihoterapeut în formare pe terapie sistemică de familie și psihodramă, își dorește să îmbine autocunoașterea, partea practică și teoretică pentru a întinde o mână de ajutor tuturor cuplurilor și persoanelor care au nevoie de conștientizare și prezență în propriile vieți.

A observat dinamica relațiilor de toate tipurile de-a lungul timpului, astfel prin psihoterapie își dorește să ajute oamenii cu anxietate și depresie, să ajute cuplurile să se înțeleagă mai bine unul pe celălalt, să fie cât mai conectați pentru a ajunge la starea de bine și la o calitate mai bună a vieții.

Oana Mărcuș

Oana Mărcuș

Psiholog Dr. - Terapie de cuplu | Consiliere individuală - online pentru comunitatea PsyLife

Este psiholog și psihoterapeut cu formare în psihoterapie cognitiv-comportamentală și urmează în prezent o formare internațională în terapie relațională IMAGO, specializarea fiind pe terapia de cuplu. Oana a studiat Psihologie, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, U.B.B., urmată de masterat și doctorat în domeniu.
Oana lucrează de 10 ani în practica sa privată, unde munca ei este fundamentată științific, fiind pasionată de a aduce știința mai aproape de oameni.
Oana este un psihoterapeut cald, blând și empatic, care atunci când ți-e greu îți este alături pentru a te sprijini. Când simți că nu mai poți sau că ai obosit - să faci prea multe pentru alții, dar prea puțin pentru tine - este acolo să te încurajeze și să îți ofere cele mai bune strategii de a ieși din impas. Este un om frumos și deschis, care învață mereu și mereu, din dorința de a ajuta cât mai mulți oameni să fie bine cu ei și în relațiile lor.
Oana participă anual la minim două conferințe internaționale și la cursuri de formare internațională pentru a învăța constant și a putea să le fie alături clienților săi în moduri cât mai dinamice. Crede cu tărie că relațiile sunt extrem de importante pentru starea noastră de bine și că suferința din relații ne destabilizează pe toate planurile. În activitatea sa, lucrează în principal cu cupluri, dar și în terapie individuală. Oana face atât Terapie de cuplu, cât și Consiliere individuală online pentru comunitatea PsyLife.

Gabriela Gherghuț

Gabriela Gherghuț

Consiliere individuala, Terapie de cuplu

Gabriela este consilier pentru dezvoltare personala, psihoterapeut de familie cu formare în terapia sistemica, la care se adaugă psihoterapeut sub supervizare in terapia relationala IMAGO. A studiat Psihologie la Facultatea de Psihologie și Știinte ale Educației, fiind absolventă și a masterului de Consiliere si Intervenții psihologice in dezvoltarea umană, în cadrul Universitatii Babes-Bolyai, Cluj-Napoca.
Expertiza sa se regaseste in domenii precum anxietatea, depresia, managementul stresului si al emotiilor, stima de sine, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si de relationare, parenting. Astfel, isi doreste sa exploreze potentialul pe care fiecare om il are, prin intelegerea semnificatiei povestii de viata. Crede ca o dezvoltare sanatoasa a individului porneste din sanatatea relatiilor din care face parte. De aceea, dincolo de interesului pentru consilierea individuala, manifesta un interes si pentru consilierea relationala.
Articolele de psihologie scrise de Gabriela pot fi citite aici: PsyLife, A’List Magazine, Parentool, Asociația A.L.E.G- Si eu reușesc, Pagina de Psihologie. Evenimentele la care a luat parte în calitate de speaker ca reprezentant al domeniului psihologiei sunt live-urile în cadrul comunității PsyLife, Combate procrastinarea- grup de dezvoltare personală, în cadrul asociației Respiro, Aleg să vorbesc, Campania ”Creștem și învățăm împreună” din cadrul Editurii Herald, podcastul În ritmul meu.

Cezara Botez

Cezara Botez

Psiholog - Specialist în educație sexuală și intimitate | Consiliere individuală | Consiliere de familie

Cezara crede că relațiile care se creează între oameni constituie un prilej valoros de a cunoaște și a învăța lucruri despre noi, acestea fiind contextele în care ne putem construi cea mai bună versiune a noastră. Ea este mereu atrasă de măreția universului care caracterizează pe fiecare în parte și dorește să fie un sprijin de nădejde atunci când această complexitate poate părea prea mult. Încurajează dezvoltarea și ghidarea după valorile personale, acceptarea necondiționată a propriei persoane, crearea de contexte în care creativitatea și spontaneitatea să fie cultivate și integrate ca părți esențiale ale noastre. Cezara este pasionată de lucrul cu copiii și cu părinții lor, considerând că dinamicile dintr-o familie dictează felul în care viitorul adult se va raporta la lume și la provocările pe care le va întâmpina.

Vlad Guluță

Vlad Guluță

Speaker și trainer

Vlad a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, secția Psihologie, iar mai departe a finalizat studiile în cadrul programului masteral: Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie la Universitatea Babeș-Bolyai. Pe parcursul anilor de studiu s-a implicat în diverse proiecte de voluntariat. A dezvoltat și coordonat activități de integrare în mediul universitar cu studenții și a susținut workshop-uri și consiliere vocațională. În fiecare vară, de la începutul facultății, a activat ca trainer în tabere de dezvoltarea socio-emoțională pentru adulții tineri. Totodată, a lucrat în proiecte de implementare de activități de dezvoltare emoțională în Africa și în proiecte care presupuneau screening clinic și consiliere în tabere de refugiați. Vlad susține evenimente de psihoeducație către publicul larg pe diverse teme, în special orientare în carieră și devoltare socio-emoțională. Este autor Jocurile Minții, iar alte articole scrise de Vlad pot fi găsite pe PsyLife, Parentool, Pagina de Psihologie, A'List.

Mădălina Bogdan

Mădălina Bogdan

Psiholog - Consiliere individuală

Mădălina este psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv-comportamentală, psiholog clinician și terapeut IMAGO sub supervizare. A studiat psihologia, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, în cadrul Universității Babeș- Bolyai, din Cluj-Napoca, urmată de masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie. Mădălina este un „om al oamenilor”, dorind să intre în lumea psihologiei din drag pentru oameni și mintea noastră. Ea găsește fascinant faptul că ceea ce gândim ne influențează comportamentul și emoțiile. Știe și faptul că uneori, pierduți prin gândurile noastre, avem nevoie de un ghid. Iar rolul de psihoterapeut pentru ea se transformă exact în asta: ghid turistic pe străzile minții tale.
Munca ei are ca focus psihologia pozitivă, pe care îi place să o împărtășească atât cu adolescenții, adulții tineri sau cei seniori, cu care lucrează.
Dragostea pentru binele comun a cultivat-o și în urma voluntariatului făcut în cadrul diferitelor asociații. Recent a descoperit și pasiunea de a lucra ca psihoterapeut în cadrul grupurilor de terapie. Articolele scrise de Mădălina pot fi citite pe Psihoteca și Psyspot.

Teofana Ulman

Teofana Ulman

Terapie de cuplu, Consiliere în dezvoltare personală

Cu experiență profesională și personală în domeniul sănătății, Teofana a absolvit masteratul în Psihologia Sănătății Publice și Clinice în cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, interesată fiind de a veni în ajutorul persoanelor aflate în situații de boală, situații prin care a trecut ea și membri ai familiei sale, situații cu un profund impact asupra vieții celor implicați.
De-a lungul timpului a organizat și participat la evenimente dedicate medicilor, personalului din domeniul sănătății și pacienților cu limfedem. Știe din proprie experiență cât bine poate aduce tehnologia inovatoare în viața pacienților, de aceea se implică activ în susținerea inovației în domeniul sănătății românești.
Teofana crede că noi toți avem nevoie de relații autentice și sănătoase cu cei din jur, de grijă, înțelegere și recunoștință, deopotrivă medici și pacienți. Și, pentru că așa cum spune deseori „în orice relație sunt cel puțin două persoane…”, Teofana și-a completat studiile cu formarea în terapia relațională și de cuplu IMAGO, despre care crede că este foarte potrivită pentru a crea context și spațiu relațional în care persoanele în suferință, partenerii de cuplu, membrii familiei, aparținătorii și personalul medical să se simtă ascultați, înțeleși, să poată relaționa și comunica mai eficient, să se regăsească și să primească resursele potrivite pentru a merge mai departe.

Diana Ianchiș

Diana Ianchiș

Psiholog - Terapie de cuplu/ Terapie de familie

Absolventă a Facultăţii de Sociologie şi Psihologie din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara. În cei aproape 20 de ani de activitate, Diana a reuşit să exploreze diverse arii profesionale conectate cu psihologia. Pornind de la experienţa organizaţională până la freelancing şi ajungând acum pe tărâmul psihoterapiei a reuşit să aibă o expunere internaţională şi multi-culturală prin diversele proiecte în care a fost implicată. Toate aceste experiențe au conturat o persoană deschisă, empatică, tolerantă şi, în egală măsură, implicată şi responsabilă. Diana este psiholog si psihoterapeut autonom, având formarea de bază în terapie familială sistemică. Dincolo de această formare, pentru a putea veni cât mai aproape de nevoile clienţilor a parcurs o serie de formări complementare cu ajutorul cărora să răspundă nevoilor specifice ale acestora: Certificare Internațională IMAGO, curs de bază în adicţii, formare în metoda interviului motivațional, birthstory listening. Consideră că rolul de mamă a adus-o cel mai aproape de înţelegerea importanţei relaţiilor în viața noastră şi i-a oferit imboldul de a explora şi mai mult paradigma relaţională. A fi într-un cuplu, iar apoi într-o familie este mult mai mult decât a privi fiecare individualitate în parte. Crede cu tărie că atunci când înţelegem cum suntem noi în relaţiile din viaţa noastră ajungem în punctul în care putem face schimbările de care avem nevoie. Diana oferă şedințe de psihoterapie în limba română şi limba engleză şi oferă un spaţiu incluziv LGBTQIA+.

Anamaria Rujoiu (Andrei)

Anamaria Rujoiu (Andrei)

Consilier în dezvoltare personală

Anamaria este consilier în dezvoltare personală și formator acreditat. A studiat psihologia, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, în cadrul Universității Babeș- Bolyai, din Cluj-Napoca, urmată de masteratul de Consiliere și Intervenții Psihologice în Dezvoltarea Umană.
În prezent, lucrează alături de adolescenți și adulți în domenii ale dezvoltării personale, precum: auto-cunoaștere, îmbunătățirea relațiilor, creșterea nivelului stimei de sine, managementul gândurilor, emoțiilor și comportamentelor, gestionarea timpului, stabilire de obiective personale/în carieră și modalități de îndeplinire a lor, explorare de resurse în dezvoltarea umană și gestionarea lor ș.a.
Anamaria crede foarte mult în puterea blândeții și a empatiei, valori pe care încearcă să le transpună cât mai mult în lucrul alături de clienți.

Angela Diana Bîcu

Angela Diana Bîcu

psiholog și consilier în dezvoltare personală

Angela este psiholog și consilier în dezvoltare personală, a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației de la Universitate Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Urmează curs de formare de lungă durată în Psihodramă, formare în terapia relațională IMAGO în cadrul Academiei de Terapie IMAGO din România și programul de masterat specializat în Psihanaliză la Facultatea de Psihologie a Universității Titu Maiorescu din București, căutând mereu să-și aprofundeze cunoștințele și să se dezvolte în domeniul psihoterapiei. Se mai adaugă o experiență de trei ani în terapia adicțiilor în cadrul unei clinici private.
Angela dobândește cunoștințe și competențe solide în gestionarea și îmbunătățirea relațiilor interpersonale, aducând în prim-plan concepte precum comunicarea eficientă, empatia și înțelegerea profundă a dinamicii relaționale. Ea se remarcă prin abordarea sa empatică, capacitatea de a stabili o relație terapeutică de încredere și aptitudinile sale de intervenție eficientă.

Ilinca Baruch

Ilinca Baruch

psiholog clinician și psihoterapeut

Ilinca este psiholog clinician și psihoterapeut cu o formare în psihoterapie cognitiv-comportamentala. A studiat psihologia, la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, în cadrul Universității Babeș- Bolyai, din Cluj-Napoca, urmand apoi masteratul de Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Psihoterapie. Se considera o persoana foarte curioasa și pasionata de comportamentul uman, astfel ca a aprofundat psihologia urmând cursurile formarii complementare de Analiza Comportamentala și Criminal Profiling în cadrul asociației FormaPsy.
Vede procesul de psihoterapie drept o călătorie înapoi către sine, abordând tehnici și teorii diverse din multiple paradigme pentru a personaliza călătoria terapeutica în care se angajează fiecare client.

Vlad Chirilă

Vlad Chirilă

psihoterapeut sub supervizare în terapie cognitiv-comportamentală

Vlad este psihoterapeut sub supervizare în terapie cognitiv-comportamentală, psiholog clinician și psiholog atestat în psihologie aplicată în domeniul securității naționale. A absolvit facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, masteratul de psihologie clinică și psihoterapie al aceleiași facultăți, în cadrul universității Babeș-Bolyai. A activat în trecut în mediul ONG, dar și ca psiholog militar în cadrul ministerului apărării naționale.
Printre domeniile care îl pasionează se află psihologia militară, psihoterapia cu tulburările anxioase și dezvoltarea personală.

Contacteaza-ne acum

Contactează-ne acum și un consultant Psylife te va ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru tine sau pentru compania ta.

Contacteaza-ne acum

Contactează-ne acum și un consultant Psylife te va ajuta să găsești cele mai bune soluții pentru tine sau pentru compania ta.