Misiune

PsyLife este o companie de servicii psihologice care există încă din 2013

De-a lungul anilor am luat diverse forme și momente de odihnă, dar iată că în 2019 revenim în forță cu un nou aspect și o echipă de profesioniști având cu toții scopul de a deservi comunitatea. Experiența ultimilor ani ne-a trecut prin diverse etape ale dezvoltării și considerăm că acum suntem suficient de pregătiți încât să venim către voi cu servicii validate științific, cu intervenții care să vă ajute să creșteți și să vă dezvoltați atât individual, dar și în comunitatea din care faceți parte, cu scopul de a avea, în primul rând, relații semnificative cu cei din jur. Mai mult decât atât, pentru noi este un privilegiu să vă putem fi alături într-una dintre cele mai relevante călătorii din această existență, aceea către Sine.

PsyLife are sub cupola ei un grup de specialiști din domeniul sănătății care își doresc să vină în întâmpinarea nevoilor voastre emoționale. Cu toții ne-am adunat sub această viziune comună. Astfel, venim în întâmpinarea nevoilor celor din jurul nostru, a cuplurilor și a familiilor care trec, pe parcursul vieții, prin diverse perioade intense din punct de vedere emoțional fie că este vorba despre creșterea unui copil, de cunoașterea propriei persoane și depășirea unor momente dificile de pe parcursul existenței, de căutarea abilităților proprii pentru dezvoltarea profesională, de momente dificile în cuplu sau de etape grele prin care trece o familie (un diagnostic grav, o pierdere, un divorț). În aceste contexte, venim în întâmpinarea voastră cu sesiuni de consiliere individuală și/sau de grup și sesiuni de psihoterapie oferite de psihologii noștri în funcție de specializările pe care aceștia le au.

În plus, ne dorim să vă fim alături pentru a vă dezvolta abilitățile de comunicare, de relaționare și de adaptare emoțională la diverse evenimente sau contexte de viață. Cunoașterea propriei persoane este unul dintre cele mai relevante aspecte ale sănătății emoționale și nu este cazul să facem rabat de la aceasta. Pentru astfel de nevoi va propunem o serie de grupuri de inteligență emoțională și inteligență socială pentru copii și adolescenți, workshop-uri dedicate cuplurilor, dar și persoanelor singure, diverse evenimente dedicate publicului larg pe variate tematici din domeniul psihologiei și dezvoltării personale. Pe toate acestea le veți găsi anunțate în toate mediile noastre de socializare.

Prin PsyLife ne dorim să ajungem și în comunitățile mai mari prin intermediul training-urilor și workshop-urilor pe care le susținem în cadrul companiilor cu care colaborăm deja de câțiva ani și care beneficiază de serviciile de coaching, training-uri dedicate comunicării și relațiilor sănătoase, training-urilor de inteligență emoțională și managementului emoțiilor în vorbitul în public, rezolvarea de probleme, procese decizionale și alte tematici de interes pentru clienții noștri.

Ne dorim să călătorim împreună cu voi, fie că sunteți un individ care trece prin momente dificile, un cuplu a cărui relație nu mai este așa cum ambii parteneri și-ar dori, membrii unei familii îngrijorate de felul în care se dezvoltă emoțional și/sau comportamental copilul lor, un adolescent care este în căutarea unui parcurs, o companie care își dorește să ajungă mai aproape de cei care o compun pentru a le oferi acestora experiențe valoroase.

Cu toții suntem împreună având câteva dorințe comune cu privire la cei cu care lucrăm, fie că sunt indivizi sau comunități: siguranța emoțională, sănătatea relațională, înțelegerea mecanismelor de apărare și utilizarea conștientă a lor, înlocuirea mecanismelor care ne împiedică să avem o viață împlinită cu unele care să fie mai utile pe termen lung. Ne dorim să obținem toate acestea prin a construi, pentru clienții noștri un spațiu de siguranță, acceptare necondiționată, blândețe și compasiune, elemente care să le permită dezvăluirea și descoperirea celor mai ascunse temeri și angoase, iar prin aducerea lor în prezent să reușim, împreună, să le gestionăm și să le găsim alte forme care să aducă și să păstreze starea de bine.